Kermis Bergen op Zoom 2018

Na een succesvolle eerste editie keert de kermis weer terug in onze binnenstad. Achter de schermen heeft de organisatie weer gezocht naar een aantal mooie en leuke publiekstrekkers. De combinatie van winkelen, drinken, eten en kermis vieren is natuurlijk bij uitstek een perfect dagje uit.

Wat is er nieuw?

Op het Gouvernementsplein staat de prachtig gerestaureerde en authentiek nostalgische Cake Walk van de familie Reemer.
Dit prachtige Luna Park dateert maar liefst uit 1910. Niet alleen een lust om te zien maar natuurlijk moet je daar een ritje van meemaken om de sfeer van vroeger te herbeleven. Een attractie voor de hele familie!

Op de Grote Markt

Een nieuwe dwaaltuin met glazen wanden, genaamd ESCAPE. De naam zegt genoeg, daar ga je zomaar niet snel de uitgang vinden.

X-Factory, als enige in Nederland kan deze draaiende bank ook naar voren kantelen en dat niet alleen! Hou je voetjes goed hoog want onder je spuiten de fonteinen meters hoog.

Het Fun House is een twee etage hoge hindernisbaan voor jong en oud.

Nougatkraam, na jarenlang de Cake Walk te hebben geëxploiteerd heeft Rens Reemer deze ingeruild voor een Nougatkraam. Een prachtige zaak voor het eerst op een Bergse kermis waar Rens samen met zijn vrouw heerlijke nougat en zuurstokken verkoopt.

Naast al deze nieuwe attracties is er natuurlijk nog de Mega Polyp en de autoscooter. Voor de kleintjes de draaimolen, trampoline en de mini cars. Je geluk beproeven bij de Lucky Cranes en de Pusher kan natuurlijk ook of je schietkunsten uitproberen bij de Euro Ball en de schietsalon.

Voor ieder wat wils met een leuk randprogramma.
Vergeet natuurlijk ook niet de kortingsbonnen.

U komt toch ook?

 

Veel plezier op de website en natuurlijk tot ziens op de kermis!

Kermis.nu - Het beste kermisoverzicht van Nederland